Hogy szabadulhatsz meg örökre a jojo effektustól?

/, Összes cikk/Hogy szabadulhatsz meg örökre a jojo effektustól?

Hogy szabadulhatsz meg örökre a jojo effektustól?

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_image src=’https://termeszetesgyogyitas.com/wp-content/uploads/2016/05/alakformálás-3.jpg’ attachment=’460′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_promobox button=’no’ label=” link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]

ÁRAK:

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS NYOMÁSTERÁPIÁS UTÓKEZELÉSSEL (GÉPI NYIROKMASSZÁZZSAL)

1 alkalom 16.000 Ft

8 alkalmas bérlet: 95.000 Ft
[/av_promobox]

[/av_one_third][av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

KÉSZÜLJ FEL A BIKINISZEZONRA ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁSSAL!

EGY ALKALOMMAL IS AKÁR 1-3 CM-T CSÖKKENTHET A TESTED KERÜLETÉBŐL.

Segítségével célzott zsírbontás végezhető azokon a helyeken is, ahol edzéssel nem tudunk segíteni.

  • csípő tájékon lévő zsír eltávolítása
  • fenék feszesítése
  • combon és hason lévő zsírpárnák bontása
  • karokon lévő zsír bontása
  • bőr alatti zsírpárnák lebontása
  • lovaglóizmoknál felhalmozódott zsírok eltüntetése

Miért előnyös a kavitációs zsírbontás?

  • A sebészeti beavatkozáshoz képest azonos eredmény elérése mellett nem alakulhatnak ki szövődmények, kevesebb az ellenjavallat, és lényegesen olcsóbb. Az eredmény viszont hasonlóan tartós, hiszen a kezelt területen nem jönnek létre újabb zsírsejtek.

  • Egyéb fogyasztó kezelésekhez képest a kavitációs zsírbontás során a kezelt területen a zsírsejtek megsemmisülnek.

  • Egyéb testkezelésekhez képest, itt a zsírsejtek nemcsak méretben csökkennek, hanem a számuk is lecsökken, ezért hatásosabb.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Előnye az egyéb testkezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek nem csak méretben csökkennek, hanem számuk lecsökken, ezért a hatás hosszantartóbb.
A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, egyszerűen egészségtudatos táplálkozás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.

Megbízható hatékonyság:
Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat.

Modern alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejtek falát, mely az elhízás fő oka.
Nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma.

Kezelés időtartama és gyakorisága:
Kavitációs zsírbontással egy kezelés során egy testtájék 30 percen keresztül kezelhető, hetente egy alkalommal. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.
A nyomásterápiás utókezelés (gépi nyirokmasszázs): 20 perc.

Az alkalmazott kezelések száma általában 6-10 alkalom, mely függ Vendégünk testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, az INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN kínáljuk fel a személyre szabott kezelési tervet.

[/av_textblock]

[/av_two_third]

By | 2018-02-07T17:24:27+00:00 február 7th, 2018|alakformálás, Összes cikk|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment