Stresszoldás, depresszió és pánikbetegség kezelése

Stresszoldás, depresszió és pánikbetegség kezelése

[av_button_big label=’Stresszoldás, depresszió és pánikbetegség kezelése’ description_pos=’below’ link=’manually,http://’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ admin_preview_bg=”]
Mi a teendő akkor, ha már semmi nem segít?
[/av_button_big]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://termeszetesgyogyitas.com/wp-content/uploads/2017/11/1979186_770035433020088_5428402075534913494_o-228×300.jpg’ attachment=’404′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_promobox button=’yes’ label=’Depresszió,pánikbetegség’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’medium’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]
A stressz, depresszió és pánikbetegség valódi okaival foglalkozom. Sok ember fordul hozzám azzal a problémával, hogy hiába szed gyógyszereket vagy hiába jár különböző szakemberekhez (pszichológus, pszichiáter), hosszú távon egyik sem tud segíteni. Ez azért van, mert nem a valódi okot kezelik, csak a tüneteket próbálják csillapítani. De mi is a valódi ok és hogy tudok segíteni a gyógyulásban?
[/av_promobox]
[/av_two_third]

[av_sidebar widget_area=’Displayed Everywhere’]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”]
[av_toggle title=’Irritábilis bélszindróma’ tags=”]
Áterszető bél
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Ételallergiák’ tags=”]
Glutén és tejfehérje érzékenység
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Nem megfelelő hasnyálmirigy működés’ tags=”]
Nagyon sokszor inzulinrezisztencia áll a pánikbetegség hátterében
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=’17’ font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

A kezelhetetlennek tűnő stressz, depsresszió és pánikbetegség okai nem az agyban keresendők!

Az agy és az emésztés kapcsolata:

Az orvostudomány egy bizonyos területe külömösen hajlamos a test egyé részeit figyelmen kívül hagyni. Ez a terület a pszichiátria. A mentális problémákat sok szemszögből, genetika, a gyermekkori élmények és a pszichológiai hatások felől megközelítve vizsgálja és a beteg emésztőrendszerének vizsgálata azonban fel sem merül. A neves japán professzor Kazudzo Nishi szerint legalább minden tizedik pszichiátriai eset a bélrendszeri eredetű önmérgezés következménye. A mentális problémákkal küzdők emésztési nehézségekkel küzdenek, melyeket az orvosaik nem vesznek figyelembe. Milliószámra adják ki az antidepresszánsok, altatók és nyugtatók receptjeit, melyek az emésztőrendszeren keresztül hatnak a beteg idegrendszerére, mégsem látják a kapcsolatot a bélrendszer és az között.

A mentális betegségek hátterében állható emésztőrendszeri problémák a teljesség igénye nélkül:

  • A gyomorfal gyomorsav-előállításának csökkent képessége (reflux esetén is)
  • Hasnyálmirigy-degeneráció hasnyálmirigy enzimek előállításának csökkent képességével, ami megzavarja az emésztést
  • A bélfal közvetlen károsodás, amelynek felszívódási zavar a következménye
  • Tápanyaghiány a vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak elégtelen felszívódása miatt, különösen a B és az A vitamin hiánya a gyakori.
  • Az immunrendszer károsodása
  • A máj károsodása, amely a gyógyszereket és egyéb szennyeződéseket kevésbé tudja kivonni
  • A máj képtelen megszabadulni az elhasználódott ingerületátvívő anyagoktól, hormonok és a normális anyagcsere egyéb más melléktermékeitől.

Ennek eredményeképpen ezek az anyagok felhalmozódnak a szervezetben és depressziót, pánikbetegséget, hiperaktivitást és más súlyos mentális problémát okoznak.

Opiátok gluténből és kazeinből

Az opiátok (ópium, morfium,heroin) kábítószerek. De mi köze ennek a depresszióhoz?

A glutén a gabonákban, főként a búzában, rozsban, zabban és árpában megtalálható fehérje. A kazein egy tejfehérje, amely a tehén- kecske- juhtejben és minden egyéb más tejtermékben jelen van. A depressziós vagy pánikbeteg szervezete ezeket a fehérjéket nem emészti megfelelően, amely aztán az emésztőrenszerben ezekhez a drogokhoz hasonló kémiai sturktúrájú anyagokká alakul. Ezekről az ópiátokról valószínűsíthető, hogy a vár-agy gáton átjutva a morfiumhoz és a heroinhoz hasonlóan blokkolnak bizonyos agyi területeket.

Miért történik mindez? A magyarázat az emésztőrendszerben keresendő.

A fehérjék emésztése a gyomorban kezdődik egy fehérjeemésztő enzim a pepsin segítségével, amelyet a gyomorfal állít elő. A fehérjéket rövidebb szénatomszámú peptidekre bontja. A depressziós betegeknek általában alacsonyabb a gyomorsavszintjük az abnormális bélflóra és patogén kórokozók miatt. A Candida például egyedül is képes olyan toxinokat kibocsájtani, amelyek nagymértékben akadályozzák a gyomorsavtermelést.

Az alacsony gyomorsavtermelés miatt ezek és más fehérjék emésztése már az első lépéstől kezdve elégtelen. Az alacsony gyomorsavszint akadályozza a hasnyálmirigy enzimjeinek a kiválasztását (ezért szenvednek inzulinrezisztenciában a depressziós és pánikbetegek), így az emésztés következő lépése sem zajlik megfelelően. Ezt követően a rosszul megemsztétt fehérjék elérik az emésztés utolsó szakaszát, a bélfalat. A bélfalat bélhámsejtek alkotják, ezek felületén egy sor emésztőenzim található, amelyek elvégzik a különböző tápanyagok felszívódásához szükséges utolsó lépéseket. A bélrendszer kritikus állapota miatt ez a lépés nem történik meg és béta-kazeomorfin-7 keletkezik, amit normál esetben a szervezetnek aminosavakra kellene bontania, nem pedig 12 aminosav hosszúságú peptdláncra.

Néhány kutatási eredmény megjelent a bélhámsejteken található egyik fehérjeemésztő enzimről, amelyet dipeptidil peptidáz IV (DPP IV) néven ismerünk, és melynek feladata a kazeomorfin és a gluteomorfin (gliadomorfin) kisebb peptidekre bontása. A depressziós betegeknél ennek az enzimnek a hiánya mutatható ki.

Jótékony baktériumok nélkül, amelyek rendes körülmények között ezeken a sejteken élnek, hogy táplálják, felügyeljék, ellássák és megvédjék azokat, ezek a sejtek megbetegszenek, és képtelenek feladataikat ellátni. Következésképpen az emésztést elégtelen felszívódás jellemez. Ezzel egyidejűleg patogén baktériumok, gombák és vírusok károsítják a bélfalat, amely átereszti a nem megfelelően emésztett fehérjéket, így kazeomorfin, guteomorfin és egyéb anyagok jutnak a vérbe, amelyek hatnak a beteg idegrendszerére.

A problémának van egy másik aspektusa is. Normál esetben felszívódás előtt a fehérjéknek aminosavakká kell bomlania a bélben. Látszólag mindannyian felvesszük a proteineket pepetid formájában. Ezek a peptidek mint inhibítorok megakadályozzák egy speciális enzimcsoport működését, amelyeknek a feladata a már funkciójukat vesztett és elhasználódott ingerületátvívő anyagok, hormonok és más vegyületek lebontása. A depressziós betegek szervezetében ezt az enzimet gátolja a táplálékkal beérkező túl sok peptid, ami önmagukban is pszichológiai tünetek előidézésre képes peptidtörmelékekkel árasztja el a szervezetet.

Konklózió: ha meggyógyítjuk az emésztőrendszert és vissza állítjuk a normális működést, akkor az idegrendszert terhelő anyagok ki tudnak tisztulni és megszűnhetnek a neurológiai tünetek.

Minden ember más és mindenkinek olyan egyedi az emésztőrendszere, mint a vére. Ezért egy megfelelő táplálkozásbeállítás mindenkinél egyénre szabott.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_button_big label=’Kérj személyes vagy skype-os konzultációt! E-mail:kata.kispal@gmail.com vagy 0670 454-0204 telefonszámon’ description_pos=’below’ link=’manually,http://’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]

[av_textblock size=’19’ font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Azonnali segítség stresszoldásra, depresszióra és pánikbetegségre!

Napjaink egyik legígéretesebb manuálterápiás kezelésével a depresszió és a pánikbetegség már egy óra után jelentősen enyhülhet, de volt olyan beteg, akinél meg is szűnt!

  • Mi az a fájdalom, betegség vagy állapot, amivel megtanultál együtt élni csak azért,mert elhitted, hogy nem tudod megváltoztatni?

Ez a kezelés az access bars. Miben segíthet ez Neked és hogy működik?

Nagyon leegyszerűsítve egyfajta fejakupresszúra, fejreflexlógia, amely nem áll másból, mint a fejünkön lévő pontok érintéséből. Az érintéses kezelés az agyunk mikroelektromágneses működését és a vérkeringését befolyásolja és ezáltal a testünk működésére is jótékony hatással van.

Egy egyórás kezelés során az agyhullámaink lelssulnak, így a tudatalattinkban gyermekkorunkból származó beidegződések: hiedelmek, gondolatok és érzések hozzáférhetővé válnak és a számunkra rossz dolgokat “kitakaríthatjuk” az életünkből.

A bio-feedback területén jártas több egészségügyi szakértő szerint az agy ilyenkor egyszerre produkál teljes ellazuló théta,delta és totális kreativitást jelentő magas,gamma  agyhullámokat. Az agy a kezelés során olyan meditatív állapotba kerül,mint amire kizárólag a több évtizede meditáló jógik képesek.

  • Erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről.

Kezelés közben aktiválódik az idegrendszer és elindul a szervezetben egy öngyógyítási folyamat. Ez a módszer segített már olyan betgeken, akiknél a pszichológus vagy pszichiáter módszerei hatástalanok voltak.

Próbáld ki ezt az újfajta zseniális manuálterápiát! Gyere el az első kezelésre féláron!
[/av_textblock]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’3′ grid_style=’av-minimal-grid-style av-boxed-grid-style’ interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=” admin_preview_bg=”]
[av_testimonial_single src=’541′ name=’Szabó-Czeider Martina’ subtitle=’A depresszióm már az első kezelés után jelentősen javult és a másodiknál teljesen meg is szűnt!’ link=’http://’ linktext=”]
Súlyos depresszióval küzdöttem, amihez hormonrendszeri problémák is társultak. Az első alkalom után sokkal jobban éreztem magam. Betartottam azokat az étrendbeli változtatásokat, amiket Kata javasolt nekem. Azóta nagyon jól érzem magam a bőrömben, megszűnt a depresszióm és a hormonrendszerem is meggyógyult. Nagyon nagy vágyam volt egy kisbaba, amivel már 7 éve próbálkoztunk a férjemmel. Ez a vágyam is teljesült! Szeptemberben megszületik a kisbabánk! Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam ezt a kezelési módszert. Végre teljes életet élhetek!
[/av_testimonial_single]

[/av_testimonials]

[av_promobox button=’yes’ label=’Bejelentkezés’ link=’page,255′ link_target=’_blank’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′ admin_preview_bg=”]
A kezelés ára 8.000Ft/ alkalom (álatlában egy óra, de ha szükséged van rá, akkor másfél-2 órát is foglalkozom veled)

A kezelés árában szükség esetén táplálkozási konzultáció és vérkép elemzés is benne van.

Az első alkalom féláron, azaz 4.000Ft-ért vehető igénybe!

Ha úgy érzed, hogy tudok neked segíteni, akkor várlak sok szeretettel!
[/av_promobox]

About the Author:

Leave A Comment