Masszázs 2018-05-10T10:59:19+00:00

Masszázs

Ha egy kis feltöltődésre, pihenésre és az izmaid ellazítására vágysz.

Egy jó masszázs a testnek és a léleknek is megnyugtató, frissítő és lazító hatású. Az izmok ellazításával fizikailag és lelkileg is oldja az embert.Természetesen, ha valakinek egy bizonyos testrészen vannak fájdalmai, görcsös csomói, akkor célzottan csak egy területen is használható, de lazításként egy egész testet érintő svédmasszázs is újjávarázsolhatja az embert.

A svédmasszázs kitűnő lehet reumatikus panaszokra, degeneratív problémákra, mozgásszervi panaszokra. A masszázshoz lehet választani különböző hatóanyagú olajokat vagy krémeket attól függően, hogy mi a célunk vele.

VÁLASZTHATÓ OLAJOK

Fontosnak tartom, hogy bármi, amit teszünk, az egészségünket szolgálja. Éppen ezért, ha eljössz hozzám egy masszázsra, akkor a következő természetes, teljesen parabénmentes masszázsolajkból válaszhatsz.

Levendulaolajos masszázs

Levendulaolaj hatásai: fájdalomcsillapító, nyugtató hatású. Oldja az izomgörcsöt, relaxál, regenerál, fokozza a testi-lelki frissességet. Enyhíti a depressziót és az alvászavarokat.

CBD-olajos (cannabidiol) masszázs

A CBD-t kenderből vonják ki a pszichoaktív THC nélkül. Akkor alkalmazzuk, ha erőteljes hatást szeretnénk elérni. Nagyon erős gyulladásgátló, szorongásoldó, autoimmun betegségeknél, súlyos és krónikus izomgörcs és izomfájdalom esetén.

Extraszűz olívaolajos masszázs

Az olivaolajnak jelentős a gyulladáscsökkentő hatása. Az A- és E-vitamin tartalma segít a bőr hidratálásában ás táplálásában.

HITVALLÁSOM

Ha a testünk képes volt megbetegedni, akkor képes egészséges is lenni. Feltéve, ha megtaláljuk az okát.

Mind fizikai egészségünk, mind szellemi és lelki állapotunk nagyrészt tőlünk függ. Az önfejlesztés híve vagyok az élet minden területén. Az évek során megtapasztaltam azt, hogy minden,amit teszek, legyen szó akár edzésről, akár étkezésről vagy bármilyen tevékenységről, minden számít! Hatással van az egészségemre és ezáltal a jövőmre is.

Hátmasszázs

A 40 perces hátmasszázsban jó alaposan átdolgozom a derekadat, hátadat, a lapockák melletti területet, a válladat és a nyakadat. Legtöbbször ez a terület szokott görcsössé válni az ülőmunkától és a stressztől.

Teljes testmasszázs

A teljes testmasszázsnál először hasra fekszel. Átmaszírozom a vádlidat, a combodat, a hátadat teljes egészében, a nyakadat. Majd a hátadra fekszel és ugyanezt előről kiegészítve a kar és a mellkas izmaival is. Tökéletes választás akkor,ha relaxálni, feltöltődni szeretnél, miközben az izmaid ellazulnak és a nyirokkeringésed fokozódik.

Választhatod a rövedebb 30 perces vagy a hosszabb 60 perces változatot.

Exkluzív gyógyító masszázs

Ezt a masszázsfajtát akkor válaszd, ha valamilyen konkrét problémád van és valami nagyon erőteljeset szeretnél. Kapsz tőlem egy teljes testes masszázst CBD-olajjal, amit egy Access Bars kezeléssel kombinálok. Ez a kezelés a manuálterápiával kombinálva nagyon hatékonyan tudja elindítani a tested öngyógyító folyamatait.

ÁRGARANCIA

Görcsoldó garancia: ha egy masszázs végén úgy érzed, hogy nem lettél jobban, visszakapod az árát.

Hátmasszázs

5000Ft/40 perc
 • Választható olajok:
 • Levendulaolaj
 • Olivaolaj

Teljes testes masszázs

7000Ft/60 perc
 • 3500 Ft/ 30 perc
 • Választható olajok:
 • Levendulaolaj
 • Olivaolaj

Exkluzív gyógyító masszázs

10000Ft/90 perc
 • 60 perc teljes testes masszázs és 30 perc Access Bars kezelés
 • Választható olajok:
 • Levendulaolaj
 • Olivaolaj
 • CBD olaj