Aromatouch stresszoldó masszázsDoTerra olajokkal

* Mi az a fájdalom, betegség vagy állapot, amivel megtanultál együtt élni csak azért,mert nem tudtad hogy kell feloldani a blokkokat?

Erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről.

Stresszoldás

Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék és a levendulaolaj.

Immuntámogatás

Felhasznált olaj: Teafa
Baktérium, csiraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába.

Keringés javítása

Felhasznált olaj: Aromatouch

Esszenciális olajkeverék melynek összetevőit a ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula éa a grapefruit a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, izületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Homeosztázis

Felhasznált olajok: Vadnarancs és Borsmenta

Esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és igy a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

A felhasznált olajokról és a technikáról…

A doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályú esszenciális olajok, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el.

A technika a Dr. David Hill által kifejlesztett holisztikus gyógymód egy speciális formája, amely elősegíti és támogatja a homeosztázis könnyű elérését és a jólétet a kezelésben részesülő személyben. A kezelés körülbelül 40 percet vesz igénybe . Foglalkozik a stressz, a szervezetben fellépő toxikus hatások, a gyulladás és az autonóm egyensúlyhiány által okozott egészségügyi problémákkal az aromaterápiás masszázs
során alkalmazott illóolajok alkalmazásával. A teljes kezelés kulcsa a test és az elme egyensúlyának , azaz a homeosztázisnak az egyensúlya.

Milyen területeken tud segíteni az Aroma Touch masszázs?

Az esszenciális olajok segítenek könnyedén elérni az életedben azokat a változásokat, amelyek egy harmonikus és boldog állapotot eredményeznek akár stresszoldás vagy egészséges homeosztázis elérésében.

* pszihés zavarok: pánik, stressz, félelem, szorongás, alvászavarok, önbizalomhiány
* kónikus fáradtság
* allergia
* emésztési panaszok
* magas vércukorszint/ magas vérnyomás
* hormonrendszeri zavarok
* gyermekvállalási nehéségek (terméketlenség)
* tanulási nehézségek: diszlexia, diszgráfia, diszkalkúlia, figyelemzavar
* stresszes állapot
* lelki blokkok oldása
* ha dologozol magadon valamilyen stresszoldó módszerrel, de mégsem boldogulsz

Mi történik a masszázs során?

Az aromatouch masszázs során alkalmazott mozdulatokban kevés az erőteljes gyúró mozdulat, inkább simítások és finom dörzsölések vannak. A gerinc, a hát, a nyak, a váll, a fej és a talp a kezelt területek.

A masszázs után teljesen lenyugodt, stresszmentes és energiával feltöltött állapotban kelsz fel a masszázságyról.

A masszázs időtartama 40 perc.

További információ vagy bejelentkezés