Nyirokmasszázs gépi hullámmasszázs

A gépi hullám masszázs technika célja tehát a nyirok áramlás elősegítése, ezáltal az immunrendszer működésének serkentése, a csomópontok semlegesítése és a káros anyagok eltávolítása a szövetekből.

Ultrahangos kavitációs és lipolézeres zsírbontás után szinte kötelező a gépi nyirokmasszázs.

Nyirokkeringés serkentése

A gépi hullámmasszázs alkalmas lehet a nyirokkeringés serkentésére, ezáltal könnyebben megszabadulhatunk a méreganyagoktól.

Ödémásodás

A gépi hullámmasszázs képes kisebb ödémák megszűntetésére.

Alakformáló kezelés után

Ultrahangos kavitációs és lipolézeres zsírbontás után szinte kötelező a gépi nyirokmasszázs.

Testi egyensúlytalanságok visszaállítása

Az egészséghez hozzá tartozik a megfeleően működő nyirokrendszer. A gépi hullámmasszázs hatékony kiegészítője lehet a méregtelenítő kúráknak.

Miért előnyös a gépi hullámmasszázs?

A nyirokcsomók képesek különböző limfocitákat előállítani. A limfocíták feladata, hogy elpusztítsák a káros anyagokat. A csomók a nyirokrendszer folyadéktartalmának 40%-át visszaszívják. Ezért ezek a területek jóval vastagabbak, és emiatt a nyirok áramlását is ezek a pontok akadályozzák a leginkább. Ezért a nyirokmasszázs egyik legfontosabb célja, hogy ezeken az akadályokon könnyen átjusson a nyirokfolyadék.

Lépj kapcsolatba velünk

Ha úgy érzed, hogy képtelen vagy diétát tartani, rendszeresen eljárni edzésre vagy mindent betartasz és valamiért mégsem indul el a fogyás.

Ha stresszes vagy és keresed a megoldást