Access Bars kezelés

 • Mi az a fájdalom, betegség vagy állapot, amivel megtanultál együtt élni csak azért,mert elhitted, hogy nem tudod megváltoztatni?

Miben tud neked segíteni a kezelés?
Stressz, idegesség, krónikus fáradtság, függőségek, allergia, túlsúly, immunrendszeri betegségek, rossz szokások leküzdése, párkapcsolati problémák.

Erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről.

Emberi kapcsolatok

Párkapcsolati problémák, szülőkkel vagy gyerekekkel való kapcsolat rendbe hozása.

Súlyproblémák

Fogyási nehézségek. Ha nem tudod betartani a diétát vagy nem indul el a fogyás. A manuálterápiát alakformáló testkezelésekkel is ki tudjuk egészíteni.

A szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása

Az Access Bars fizikai egyensúlytalanságok visszaállítására is alkamas.

Anyagi problémák

Ha pénzkezeléssel vannak problémáid.

Mi az az Access Bars kezelés?

Napjaink legígéretesebb stresszoldó módszere.Nagyon leegyszerűsítve egyfajta fejakupresszúra, fejreflexlógia, amely nem áll másból, mint a fejünkön lévő pontok érintéséből. Az érintéses kezelés az agyunk mikroelektromágneses működését és a vérkeringését befolyásolja és ezáltal a testünk működésére is jótékony hatással van.

Egy egyórás kezelés során az agyhullámaink lelssulnak, így a tudatalattinkban gyermekkorunkból származó beidegződések: hiedelmek, gondolatok és érzések hozzáférhetővé válnak és a számunkra rossz dolgokat “kitakaríthatjuk” az életünkből.

A bio-feedback területén jártas több egészségügyi szakértő szerint az agy ilyenkor egyszerre produkál teljes ellazuló théta,delta és totális kreativitást jelentő magas,gamma  agyhullámokat. Az agy a kezelés során olyan meditatív állapotba kerül,mint amire kizárólag a több évtizede meditáló jógik képesek.

Milyen területeken tud segíteni az Access Bars kezelés?

Ismerkedj meg az Access módszerével, mely játékosan és könnyedén segíti Életedben elérni azokat a változásokat, amelyek egy harmonikus és boldog állapotot eredményeznek akár párkapcsolat vagy egészség, akár pénz, illetve karrier területén.

 • pszihés zavarok: pánik, stressz, félelem, szorongás, alvászavarok, önbizalomhiány
 • kónikus fáradtság
 • allergia
 • emésztési panaszok
 • magas vércukorszint/ magas vérnyomás
 • hormonrendszeri zavarok
 • gyermekvállalási nehéségek (terméketlenség)
 • tanulási nehézségek: diszlexia, diszgráfia, diszkalkúlia, figyelemzavar
 • anyagi gondok, pénzkezelési problémák
 • szülőkkel való nehéz kapcsolat/zűrös gyerekkor
 • munkahelyi gondok
 • ha dologozol magadon valamilyen stresszoldó módszerrel, de mégsem boldogulsz

Mi történik egy kezelés során?

A kezelést előtt 20-30 perc konzultációval kezdjük attól függően, hogy mennyi időre van szükséged. Maga a kezelés 60 perc.

A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb fejmasszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed teljesen megváltozhat és minen akadályt könyedén vehetsz legyen szó az életed bármely területéről.

Lépj kapcsolatba velünk

Ha úgy érzed, hogy képtelen vagy diétát tartani, rendszeresen eljárni edzésre vagy mindent betartasz és valamiért mégsem indul el a fogyás.

Ha stresszes vagy és keresed a megoldást