Stresszoldás, depresszió és pánikbetegség kezelése

Mi a teendő akkor, ha már semmi nem segít?

A stressz, depresszió és pánikbetegség valódi okaival foglalkozom. Sok ember fordul hozzám azzal a problémával, hogy hiába szed gyógyszereket vagy hiába jár különböző szakemberekhez (pszichológus, pszichiáter), hosszú távon egyik sem tud segíteni. Ez azért van, mert nem a valódi okot kezelik, csak a tüneteket próbálják csillapítani. De mi is a valódi ok és hogy tudok segíteni a gyógyulásban?

Áterszető bél
Glutén és tejfehérje érzékenység
Nem megfelelő hasnyálmirigy működés
Nagyon sokszor inzulinrezisztencia áll a pánikbetegség hátterében

A kezelhetetlennek tűnő stressz, depsresszió és pánikbetegség okai nem az agyban keresendők!

Az agy és az emésztés kapcsolata:

Az orvostudomány egy bizonyos területe külömösen hajlamos a test egyé részeit figyelmen kívül hagyni. Ez a terület a pszichiátria. A mentális problémákat sok szemszögből, genetika, a gyermekkori élmények és a pszichológiai hatások felől megközelítve vizsgálja és a beteg emésztőrendszerének vizsgálata azonban fel sem merül. A neves japán professzor Kazudzo Nishi szerint legalább minden tizedik pszichiátriai eset a bélrendszeri eredetű önmérgezés következménye. A mentális problémákkal küzdők emésztési nehézségekkel küzdenek, melyeket az orvosaik nem vesznek figyelembe. Milliószámra adják ki az antidepresszánsok, altatók és nyugtatók receptjeit, melyek az emésztőrendszeren keresztül hatnak a beteg idegrendszerére, mégsem látják a kapcsolatot a bélrendszer és az között.

A mentális betegségek hátterében állható emésztőrendszeri problémák a teljesség igénye nélkül:

  • A gyomorfal gyomorsav-előállításának csökkent képessége (reflux esetén is)
  • Hasnyálmirigy-degeneráció hasnyálmirigy enzimek előállításának csökkent képességével, ami megzavarja az emésztést
  • A bélfal közvetlen károsodás, amelynek felszívódási zavar a következménye
  • Tápanyaghiány a vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak elégtelen felszívódása miatt, különösen a B és az A vitamin hiánya a gyakori.
  • Az immunrendszer károsodása
  • A máj károsodása, amely a gyógyszereket és egyéb szennyeződéseket kevésbé tudja kivonni
  • A máj képtelen megszabadulni az elhasználódott ingerületátvívő anyagoktól, hormonok és a normális anyagcsere egyéb más melléktermékeitől.

Ennek eredményeképpen ezek az anyagok felhalmozódnak a szervezetben és depressziót, pánikbetegséget, hiperaktivitást és más súlyos mentális problémát okoznak.

Opiátok gluténből és kazeinből

Az opiátok (ópium, morfium,heroin) kábítószerek. De mi köze ennek a depresszióhoz?

A glutén a gabonákban, főként a búzában, rozsban, zabban és árpában megtalálható fehérje. A kazein egy tejfehérje, amely a tehén- kecske- juhtejben és minden egyéb más tejtermékben jelen van. A depressziós vagy pánikbeteg szervezete ezeket a fehérjéket nem emészti megfelelően, amely aztán az emésztőrenszerben ezekhez a drogokhoz hasonló kémiai sturktúrájú anyagokká alakul. Ezekről az ópiátokról valószínűsíthető, hogy a vár-agy gáton átjutva a morfiumhoz és a heroinhoz hasonlóan blokkolnak bizonyos agyi területeket.

Miért történik mindez? A magyarázat az emésztőrendszerben keresendő.

A fehérjék emésztése a gyomorban kezdődik egy fehérjeemésztő enzim a pepsin segítségével, amelyet a gyomorfal állít elő. A fehérjéket rövidebb szénatomszámú peptidekre bontja. A depressziós betegeknek általában alacsonyabb a gyomorsavszintjük az abnormális bélflóra és patogén kórokozók miatt. A Candida például egyedül is képes olyan toxinokat kibocsájtani, amelyek nagymértékben akadályozzák a gyomorsavtermelést.

Az alacsony gyomorsavtermelés miatt ezek és más fehérjék emésztése már az első lépéstől kezdve elégtelen. Az alacsony gyomorsavszint akadályozza a hasnyálmirigy enzimjeinek a kiválasztását (ezért szenvednek inzulinrezisztenciában a depressziós és pánikbetegek), így az emésztés következő lépése sem zajlik megfelelően. Ezt követően a rosszul megemsztétt fehérjék elérik az emésztés utolsó szakaszát, a bélfalat. A bélfalat bélhámsejtek alkotják, ezek felületén egy sor emésztőenzim található, amelyek elvégzik a különböző tápanyagok felszívódásához szükséges utolsó lépéseket. A bélrendszer kritikus állapota miatt ez a lépés nem történik meg és béta-kazeomorfin-7 keletkezik, amit normál esetben a szervezetnek aminosavakra kellene bontania, nem pedig 12 aminosav hosszúságú peptdláncra.

Néhány kutatási eredmény megjelent a bélhámsejteken található egyik fehérjeemésztő enzimről, amelyet dipeptidil peptidáz IV (DPP IV) néven ismerünk, és melynek feladata a kazeomorfin és a gluteomorfin (gliadomorfin) kisebb peptidekre bontása. A depressziós betegeknél ennek az enzimnek a hiánya mutatható ki.

Jótékony baktériumok nélkül, amelyek rendes körülmények között ezeken a sejteken élnek, hogy táplálják, felügyeljék, ellássák és megvédjék azokat, ezek a sejtek megbetegszenek, és képtelenek feladataikat ellátni. Következésképpen az emésztést elégtelen felszívódás jellemez. Ezzel egyidejűleg patogén baktériumok, gombák és vírusok károsítják a bélfalat, amely átereszti a nem megfelelően emésztett fehérjéket, így kazeomorfin, guteomorfin és egyéb anyagok jutnak a vérbe, amelyek hatnak a beteg idegrendszerére.

A problémának van egy másik aspektusa is. Normál esetben felszívódás előtt a fehérjéknek aminosavakká kell bomlania a bélben. Látszólag mindannyian felvesszük a proteineket pepetid formájában. Ezek a peptidek mint inhibítorok megakadályozzák egy speciális enzimcsoport működését, amelyeknek a feladata a már funkciójukat vesztett és elhasználódott ingerületátvívő anyagok, hormonok és más vegyületek lebontása. A depressziós betegek szervezetében ezt az enzimet gátolja a táplálékkal beérkező túl sok peptid, ami önmagukban is pszichológiai tünetek előidézésre képes peptidtörmelékekkel árasztja el a szervezetet.

Konklózió: ha meggyógyítjuk az emésztőrendszert és vissza állítjuk a normális működést, akkor az idegrendszert terhelő anyagok ki tudnak tisztulni és megszűnhetnek a neurológiai tünetek.

Minden ember más és mindenkinek olyan egyedi az emésztőrendszere, mint a vére. Ezért egy megfelelő táplálkozásbeállítás mindenkinél egyénre szabott.

Azonnali segítség stresszoldásra, depresszióra és pánikbetegségre!

Napjaink egyik legígéretesebb manuálterápiás kezelésével a depresszió és a pánikbetegség már egy óra után jelentősen enyhülhet, de volt olyan beteg, akinél meg is szűnt!

  • Mi az a fájdalom, betegség vagy állapot, amivel megtanultál együtt élni csak azért,mert elhitted, hogy nem tudod megváltoztatni?

Ez a kezelés az access bars. Miben segíthet ez Neked és hogy működik?

Nagyon leegyszerűsítve egyfajta fejakupresszúra, fejreflexlógia, amely nem áll másból, mint a fejünkön lévő pontok érintéséből. Az érintéses kezelés az agyunk mikroelektromágneses működését és a vérkeringését befolyásolja és ezáltal a testünk működésére is jótékony hatással van.

Egy egyórás kezelés során az agyhullámaink lelssulnak, így a tudatalattinkban gyermekkorunkból származó beidegződések: hiedelmek, gondolatok és érzések hozzáférhetővé válnak és a számunkra rossz dolgokat “kitakaríthatjuk” az életünkből.

A bio-feedback területén jártas több egészségügyi szakértő szerint az agy ilyenkor egyszerre produkál teljes ellazuló théta,delta és totális kreativitást jelentő magas,gamma  agyhullámokat. Az agy a kezelés során olyan meditatív állapotba kerül,mint amire kizárólag a több évtizede meditáló jógik képesek.

  • Erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről.

Kezelés közben aktiválódik az idegrendszer és elindul a szervezetben egy öngyógyítási folyamat. Ez a módszer segített már olyan betgeken, akiknél a pszichológus vagy pszichiáter módszerei hatástalanok voltak.

Próbáld ki ezt az újfajta zseniális manuálterápiát! Gyere el az első kezelésre féláron!

A kezelés ára 8.000Ft/ alkalom (álatlában egy óra, de ha szükséged van rá, akkor másfél-2 órát is foglalkozom veled)

A kezelés árában szükség esetén táplálkozási konzultáció és vérkép elemzés is benne van.

Az első alkalom féláron, azaz 4.000Ft-ért vehető igénybe!

Ha úgy érzed, hogy tudok neked segíteni, akkor várlak sok szeretettel!

 

2018-04-26T12:27:43+00:00

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works