“Stresszradírozó” kezelés

Mit éreztem 2 egymás utáni stresszoldó kezelés után?

Valami hasonlót lehetne elképzelni,mint amikor az iskolás gyerekek kiradírozzák az elrontott írást. Kiradírozódott a stressz a fejemből. Ismered azt az érzést,amikor nem agyalsz, nem gondolkozol, nem rágódsz, nem pörögsz, nem szorongsz?

Kezelés közben és után nagyon érdekes élmények érhetik az embert.

Egyrészt a kezelő keze, ha jól megtalálja a pontokat, amik minden jel szerint az agy elektromágneses tevékenységét és vérkeringését is befolyásolják, akkor nagyon felmelegedhet, már szinte éget.

Másrészt a kezelt személy nagyon könnyen mély álomba zuhanhat. A mély, sok esetben théta agyhullámok, amiket a kezelés során az agy produkálni szokott, nem tartanak éber állapotban. Ellenben egy mély, pihentető, kikapcsoló relaxálóhoz szépen hozzájárulhatnak. Az is nagyon érdekes, hogy a kezelés után a kezelők is megtapasztalják, a kezelt személy kívánja az édeset vagy sósat. Az agyban és az idegrendszerben ilyenkor sok átrendeződési folyamat mehet végbe, amihez anyagi szinten elektrolitokra lehet szükség.

Milyen átrendeződésekről és változásokról lehet szó? 

Törlődhetnek és átíródhatnak egészségtelen önkorlátozó hiedelmek és hitrendszerek, testi tüneteket és életbeli elakadásokat előidéző nézőpontok, tudat alatti stresszek, traumatikus élmények gyomorgörcsöt előidéző hatásai. Lekerülhet mindenféle olyan kereszt a hátunkról,ami megnyomorít minket. 

És milyen változások történhetnek az életünkben (főleg,ha kezelés közben az Access Consciousness eszközeivel is rádolgozunk)? Kevesebb stressz, ami folytán megváltozhatnak

  • a munkaügyek
  • az emberi kapcsolatok
  • az anyagi helyzet
  • az egészség
  • stb…

Dr. Dain Heer, a módszer egyik megalkotója az Access Bars-ról:

“A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyengedén megérintenek, olyan mintha tördezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess. Akkor elkezdesz kinyílni a befogadásra!”

 

 

2018-04-25T17:12:26+00:00

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works