Frekvenciaterápia2019-01-07T10:24:09+00:00

Project Description

Frekvenciaterápia

IDŐPONTFOGLALÁS

Frekvencia terápia

IDŐPONTFOGLALÁS

Frekvencia terápia

Minden kórokozónak (gomba, baktérium, vírus és parazita) van egy saját, csak rá jellemző frekvenciája, amit műszeresen mérni tudunk. A mért frekvencia alapján be tudjuk azonosítani a betegséget okozó organizmust. Ezután a plazmagenerátor segítségével elő tudjuk állítani ugyanazt a frekvenciát, amit beazonosítottunk. A kioltás elve alapján így el tudunk pusztítani bármilyen kórokozót.

  • Epstein-Barr-Vírus

  • Lyme-kór

  • Chron-betegség kórokozói

  • Krónikus migrén

  • Krónikus betegségek, amiket patogén flóra okoz

Kioltja az élősködőket és a kórokozókat, harmonizálja és támogatja a szervezetet

Ha minden rezgés és mindennek van információ tartalma, akkor egyetlen sejtnek, még egy baktériumnak is van sajátos frekvenciája. Aminek van mérete, annak az állóhullámából már ki is lehet számolni ezt a bizonyos frekvenciát. Így meg lehet állapítani a testünkben előforduló kórokozókat, és a rá jellemző, saját frekvenciája visszaadásával hatást gyakorolhatunk rájuk.

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy a betegségek több mint 90%-át: baktériumok, vírusok, paraziták okozzák. Ez a technológia az 1900-as évek elejétől vált  ismertté a makacs, hosszú távú problémákat okozó betegségek és állapotok javításában. A felfedezés Ifj. Royal Raymond Rife tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató nevéhez fűződik, aki munkája során felismerte, hogy minden betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Így ezeket a frekvenciakat visszadva a szervezetnek, a célzott kórokozók megsemmisíthetőek.

A kezelés során az FSCANT 3 diagnosztikai készülékkel először feltérképezzük a problémát okozó kórokozók fajtáját és mennyiségét. Ezt követően a konkrét adatok és mérési eredmények alapján speciális, egyénre szabott, illetve a talált kórokozókra jellemző frekvencia tartományú programot készítünk..

A kezelést az RPZ 14 PlasmaGenerátorral végezzük. A gép alkalmas az egyénre szabott programok alapján, illetve az előre elkészített, főbb betegségeket tartalmazó fix programok alapján a célzott kórokozókat rövid időn belül megsemmisíteni, elpusztítani, anélkül, hogy a szervezetben bármilyen egyéb mellékhatást okozna. A diagnosztizálást a meridiánok segítségével végezzük.

“A betegségek 90%-át paraziták okozzák…” (Hulda Clark)

ÁLLÍTSA VISSZA TESTE EGYENSÚLYÁT • SZABADULJON MEG A KÓROKOZÓKTÓL

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works